Beogradska Zima

Menu

Теaтар 78 Школа за љубавнике

  • Од: 27.12.2019, 17.01.2020, 24.01.2020 20ч
  • Актуелно
  • Београд
  • Театар 78
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

Датум извођења: 27. децембар 2019. године и 17, 24. јануар 2020. године

Место извођења: Театар 78

Радња ове представе је смештана у Италији, почетком 60-их година.

Муж и жена, јако успешни у свему што раде, упадају у брачну колотечину. Потреба да се из ње изађе по сваку цену, доводи до пар њихових одлука, које ће им променити животе. Наизглед обични брачни проблеми, претвориће се у невиђене компликоване ситуације, које ће на најкомичнији начин пробати да реше. Као што свака једначина има једну, или две непознате, тако се и у њихов проблем јављају три ”непознате”, које им само додатно компликују ситуацију. Крајње чудна служавка, кућни пријатељ адвокат, као и унајмљени професор, за још чуднију школу, потрудиће се да компликовано доведу у крајње замршено. А крајње замршено, у реално незамисливо. Нико од њих није оно што јесте.  Нити је оно што јесте, оно што они мисле.

На брилијантно-комичан начин наш Милан Васић и Јелена Ракочевић, враћају у оно време, када је могуће било немогуће.
Милан Калинић каквог до сада нисте видели, без иједне речи изазива позитивну реакцију публике! Александра Цуцић и Бојан Стојчетовић, ће вас подсетити, зашто негативци могу бити најпозитивнији!

Представа коју ће свако пожелети да одгледа опет!
Представа која извлачи најбоље од глумаца.
Представа која се не служи триковима да би се допала публици!
Представа која ће комедију вратити кући!

Једном речју, ПРЕДСТАВА КОЈА ЋЕ ОБЕЛЕЖИТИ ГОДИНУ!

Од 20. децембра почиње подела карата преко Инстаграма и Фејсбука за прво извођење представе 27. децембра у 20 сати, у Театру 78. Објављивање добитника је 25. децембра, а карте се преузимају 25, 26. и 27. од 8 до 18 сати у просторијама ЦЕБЕФ-а, Илије Гарашанина 24.

en_SR
en_GB en_SR