Beogradska Zima

Menu

Штарк Арена – Мегдан 21. века

  • Од: 9.12.2019. 20.00ч
  • Завршено
  • Београд
  • Штарк арена
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

Мегдан је борилачки догађај настао 2017. године у Новом Саду. Турнир на који борци из целог света долазе као што је: Америка, Русија, Кина, Кореја, Литванија, Нигерија, Бразил, Норвешка, Ирак, Аустралија, Бугарска, Француска, Италија, Немачка, Аустрија, Србија, све околне државе, Перу, Тајланд, Украјина, Таџикиста, Киргистан, Узбекистан.

Ове године у Београдској Арени одржава се 6. Мегдан по реду под покровитељством Града Београда који је покровитељ највеће арене у Србији, Штарк Арене. Мегдан поред самих борби имаће као и увек културно уметнички програм од отварања церемоније уз химну хора, витешке илустрације и борбе и објашњења речи Мегдан у нашем народу и историји. Одржаће се 10 борби, кик бокс и мма. Борци нам долазе из Србије, Јужне Кореје, Бразила, Русије, Киргистана, Таџикистана, Немачке, Грчке, околних држава и Финске. Већ други пут наш сарадник је Телеком МТС са којим сарађујемо око преноса као и кладионице где публика уз занимљиве борбе може и да се клади. 

Овај догађај очекује наш пун капацитет Арене који износи 14.000 људи. Почиње у 20 часова, 9 децембра и траје 4 сата. Мегдан је 2018. проглашен као највећи спортски догадјај у нашој земљи. Одржао се 4 пута у великој сали Спенса у Новом Саду и једном у великој дворани хале Пинки у Сремској Митровици. Мегдан у престоници Србије ће бити до сад најбољи и најкомплетнији што се тиче ефеката, продукције, борби, програма и наравно публике.  Драго нам је да смо постали део Београдске Зиме јер је то водећи период културе и дешавања у нашем главном граду.

Алекса Балашевић и продуценти Мегдана

en_SR
en_GB en_SR