Градски дочек Нове године 2018/2019

Београд ће и ове године понудити атрактивни програм за градски дочек Нове године 2019 на неколико централних локација, а главна бина биће испред Дома Народне скупштине.

Градски дочек Нове године 2019 – 30. децембар

Испред Дома Народне скупштине првог дана дочека Нове године, у недељу, 30. децембра, програм почиње од 21.00 пред публиком су С.А.Р.С, а од 22.50 Stereo MC’s. Двадесет минута после поноћи на бини ће бити и Dvadeset minuta posle ponoći na bini će biti i Rudimental.

С.A.Р.С.
Stereo MC’s
Rudimental

Градски дочек Нове године 2019 – 31. децембар

Бајага ће наступати на београдској бини али ће Београђани и гости престонице Нову годину дочекати са Харисом Џиновићем. Последњег дана 2018. у склопу дочека наступиће и Саша Ковачевић, док ће првог дана 2019. одмах после Џиновића свирати Дејан Петровић Биг бенд.

Саша Ковачевић
Бајага и Инструктори
Харис Џиновић
Дејан Петровић Биг бенд

Градски дочек Нове године 2019 – 1. јануар

Овогодишња занимљивост је да програм првог дана нове године почиње одмах после „Улице отвореног срца“ а својеврсни је наставак и „Отменог“ програма из Сава центра. Већ од 14.00 публика ће испред Дома Народне скупштине чути композиције Шуберта, Моцарта, Вердија, Бизеа, домаће поп хитове и најлепше дечје песме. У вечерњем програму Сенидах, Раста, Grampohonedzie, Disciples.

Александар Седлар и Београдска симфонијета са гостима: Солисти београдске опере, Александар Ераковић, Бојана Вунтуришевић, Леонтина Вукомановић и Хор Чаролија, Ана Станић

Сенидах
Раста
Ђорђе Давид
Grampohonedzie
Disciples

 

 

САРС
Stereo MC’s
Rudimental
Саша Ковачевић
Бајага и инструктори
Харис Џиновић
Дејан Петровић Биг Бенд
Александар Седлар и Београдска симфонијета са гостима Програм. (Шуберт, Моцарт, Верди, Бизе) Гости: Солисти београдске опере, Александар Ераковић, Бојана Вунтуришевић, Леонтина Вукомановић са хором Чаролија, Ана Станић
Senidah
Rasta
Ђорђе Давид и Deathsaw
Grampohonedzie
DISCIPLES
Догађај Детаљи
 • Почетак
  30/12/2018 21:00ч
 • Завршетак
  02/01/2019 02:00ч
 • Статус
  Завршен
 • Локација
 • Адреса
  Плато испред Народне Скупштине
 • Будимо у контакту
Организатори
СПОНЗОРИ
Локације и догађаји